Fodboldbilletter til Tyskland

Fodboldbilletter til Tyskland

Overvejer I at tage på en fodboldtur til Tyskland? Og søger I i den forbindelse fodboldbilletter til Tyskland? Så er det nemt at bestille både turen og fodboldbilletterne gennem Boldtour.dk. Vi arrangerer fodboldrejser til Tyskland og kører ned til de største fodboldkampe i Bundesligaen. Vi tilbyder vores fodboldrejser til meget lave priser, hvor det er svært selv at arrangere ture, der prismæssigt kan svare sig sammenlignet med vores priser. Du kan eksempelvis købe fodboldbilletter til Dortmund, Hamburg og Bayern München.

Se næste kampe og ture her

Er du interesseret i at høre mere om vores fodboldrejser til Tyskland? Ring til os på telefon +45 30 65 68 03 eller +45 21 31 21 31 i dag, og få en uforpligtende samtale!

Hvilket hold holder du med? Find fodboldbilletter til Dortmund, Hamburg eller Bayern München!

Søger du efter fodboldbilletter i Tyskland til en bestemt kamp? Så er der stor chance for, at vi har en rejse, der matcher dine ønsker. Holder du for eksempel med Dortmund, Köln, Augsburg, HSV, Gladbach eller Schalke? Så tilbyder vi en række fodboldrejser, hvor disse hold er et af de to hold på banen. Du kan se en oversigt over alle de kampe, vi arrangerer ture til her på hjemmesiden og købe fodboldbilletter til Dortmund, Hamburg og Bayern München.

Hvad indeholder en fodboldrejse?

Hvis du vælger at tage på en fodboldrejse med Boldtour.dk, får du en samlet pakke. Du får dermed både transporten frem og tilbage til Tyskland, overnatning på hotel, morgenmad og billetter til fodboldkampen. Du kan se priserne på vores enkelte fodboldrejser her på hjemmesiden og finde lige præcis den rejse, der passer til dine ønsker.

Bestil en fodboldrejse

Kontakt os på telefon +45 30 65 68 03 eller +45 21 31 21 31, og bestil en fodboldrejse inklusiv fodboldbilletter til Tyskland. Tag med alene eller i en gruppe. Det er muligt at gøre begge dele! Kontakt os, og hør mere om dine forskellige muligheder.

Fodboldbilletter til Tyskland