Fodboldbilletter til Tyskland

Overvejer I at tage på en fodboldtur til Tyskland? Og søger I i den forbindelse fodboldbilletter til Tyskland? Så er det nemt at bestille både turen og fodboldbilletterne gennem Boldtur.dk. Vi arrangerer fodboldrejser til Tyskland, hvor vi kører ned til de største fodboldkampe i Bundesligaen. Vi tilbyder vores fodboldrejser til meget lave priser, hvor det er svært selv at arrangere turer, der prismæssigt kan svare sig sammenlignet med vores priser. Du kan bl.a. købe fodboldbilletter til Dortmund, Hamburg og Bayeren München.

Se næste kamp og tur her

Er du interesseret i at høre mere om vores fodboldrejser til Tyskland? Ring til os på telefon +45 30 65 68 03 eller +45 21 31 21 31 i dag og få en uforpligtende samtale.

Hvilket hold holder du med – Find fodboldbilletter til Dortmund, Hamburg eller Bayeren München

Søger du efter fodboldbilletter i Tyskland til en bestemt kamp? Så er der stor chance for, at vi har en rejse, der matcher dine ønsker. Holder du for eksempel med Dortmund, Köln, Augsburg, HSV, Gladbach eller Schalke? Så tilbyder vi en række fodboldrejser, hvor disse hold er et af de to hold på banen. Du kan se en oversigt over alle de kampe vi arrangerer turer til her på hjemmesiden og køb fodboldbilletter til Dortmund, Hamburg og Bayeren München.

Hvad indeholder en fodboldrejse?

Hvis du vælger at tage på en fodboldrejse med Boldtur.dk, får du en samlet pakke. Du får dermed både transporten frem og tilbage til Tyskland, overnatning på hotel, morgenmad og billetter til fodboldkampen. Du kan se priserne på vores enkelte fodboldrejser her på hjemmesiden, og finde lige præcis den rejse, der passer til dine ønsker.

Bestil en fodboldrejse

Kontakt os på telefon +45 30 65 68 03 eller +45 21 31 21 31 og bestil en fodboldrejse inklusiv fodboldbilletter til Tyskland som fx fodboldbilletter til Dortmund, Hamburg eller Bayeren München.. Det er muligt at tage med på vores ture uanset, om du rejser i en gruppe eller alene. Kontakt os og hør mere om dine forskellige muligheder.