Tag på fodboldrejse til Tyskland

Fodboldrejser til Tyskland

Boldtour.dk tilbyder et hav af fodboldrejser til Tyskland, hvor du kan opleve Bundesligaens helt store spillere boltre sig i Dortmund og Hamborg. Vi sørger for alt det praktiske på turen. Og vi tilbyder så lave priser, at du får svært ved selv at matche dem. Vores fodboldrejser foregår i moderne busser, hvor der altid er god stemning og højt humør. Hele vejen fra Danmark til Tyskland.

Se de næste kampe og ture her.

Kontakt os på telefon +45 30 65 68 03 eller +45 21 31 21 31, hvis du ønsker at høre mere om vores fodboldrejser til Bundesligaen i Tyskland.

Tag afsted alene eller i flok

Boldtour.dks fodboldrejser til Tyskland er for alle! Hvis du rejser alene, er der helt sikkert andre med på turen, der gør det samme, og du får dermed god mulighed for at møde nye mennesker. Hvis altså du ønsker det. Vil du i stedet afsted med vennerne, så er vores fodboldrejser også mere end oplagte til det!

Fodboldrejser til Bundesligaen

Nogle af de største fodboldoplevelser i Europa finder du i Bundesligaen i Tyskland. Vi laver blandt andet fodboldrejser til Dortmund og Hamborg, hvor nogle af de fedeste kampe bliver spillet. Er du fan af Dortmund, Bayern München, Darmstadt, Schalke, Hertha Berlin, HSV, Hamburg SV eller et helt andet hold i Bundesligaen? Så er der stor chance for, at en af vores ture til Tyskland kører til en kamp med lige netop dit hold.

Bestil en fodboldrejse til Tyskland

Ønsker du at bestille en fodboldrejse eller har du nogle generelle spørgsmål? Så kontakt os på telefon +45 30 65 68 03 eller +45 21 31 21 31. Vores medarbejdere står altid klar til at tage imod din henvendelse og fortælle dig om vores fodboldrejser til Dortmund, Hamborg og resten af Tyskland!