Tag på fodboldrejse til Tyskland

Boldtur.dk tilbyder fodboldrejser til Tyskland, hvor du blandt andet kan komme på fodboldrejser til Dortmund og Hamborg. Vi sørger for alt det praktiske på turen, og vi tilbyder så lave priser, at du får svært ved selv at matche dem.  Vores fodboldrejser foregår i busser, hvor der er god stemning og højt humør hele vejen fra Danmark til Tyskland.

Se næste kamp og tur her

Kontakt os på telefon +45 30 65 68 03 eller +45 21 31 21 31, hvis du ønsker at høre mere om vores fodboldrejser til Bundesligaen i Tyskland.

Tag afsted alene eller i flok

Boldtur.dk’s fodboldrejser til Tyskland er for alle uanset, om man ønsker at tage af sted alene eller i en større flok. Hvis du ønsker at tage af sted alene, er der helt sikkert andre med på turen, der også er alene, og du får dermed god mulighed for at møde nye mennesker, hvis du ønsker det. Vil du i stedet på en fodboldrejse til Tyskland med vennerne, så er vores fodboldrejser også oplagte til det.

Fodboldrejser til Bundesligaen

Nogle af de største fodboldoplevelser i Europa finder du i Bundesligaen i Tyskland. Vi tilbyder blandt andet fodboldrejser til Dortmund og fodboldrejser til Hamborg, hvor nogle af de største kampe bliver spillet. Er du fan af Dortmund, Bayern München, Darmstadt, Schalke, Hertha Berlin, HSV, Hamburg SV eller et helt andet hold i Bundesligaen? Så er der stor chance for, at en af vores fodboldrejser til Tyskland tager til en kamp med dit hold.

Bestil en fodboldrejse til Tyskland

Ønsker du at bestille en fodboldrejse, eller har du spørgsmål til vores fodboldrejser til Bundesligaen? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 30 65 68 03 eller +45 21 31 21 31. Her står vores medarbejdere klar til at tage imod din henvendelse, og fortælle dig om vores fodboldrejser til Dortmund, Hamborg og resten af Tyskland.