Fodboldtur til Tyskland

Overvejer dig og kammeraterne at tage på en fodboldtur til Tyskland? Så er I kommet til den rette side! Tag med Boldtour.dk til Tyskland, og få en rigtig god fodboldoplevelse sammen. Boldtour.dk arrangerer det hele for jer! Det eneste I skal koncentrere jer om er at komme med bussen og ellers bare nyde turen i højt humør. Vi fylder bussen med store fodboldentusiaster, der er med til at gøre turen til Tyskland endnu mere festlig.

Se næste kampe og ture her

Bestil din tur til Tyskland allerede i dag på telefon +45 30 65 68 03 eller +45 21 31 21 31.

Fodboldtur til Tyskland

 

Stort udvalg af kampe

Hos Boldtour.dk laver vi fodboldture til størstedelen af alle de store fodboldkampe, der spilles i Bundesligaen. Vil I gerne se en fodboldkamp med Dortmund, Bayern München, Darmstadt, Hertha Berlin, Schalke, HSV, Hamburg SV eller et helt andet tysk hold? Så er der stor chance for, at I kan finde en fodboldtur til Tyskland hos Boldtour.dk.

Hold jer opdateret på hjemmesiden

Vi tilføjer løbende nye fodboldture til vores kalender. Så finder I ikke lige den fodboldtur, som I drømmer om, er der mulighed for, at den kommer i vores kalender senere. Hvis I søger efter en bestemt fodboldkamp, er I velkommen til at kontakte os for at spørge, om vi kommer til at tilbyde en fodboldtur til denne kamp eller ej.

Book en fodboldtur til Tyskland

Det er nemt og hurtigt at bestille en fodboldrejse hos Boldtour.dk. I kan bestille jeres tur online eller kontakte os telefonisk på +45 30 65 68 03 eller +45 21 31 21 31. Så hjælper vores medarbejdere jer gerne med at bestille jeres tur.

Fodboldtur til Tyskland