Fælles oplevelser - Styrk sammenholdet

Foreningsture

Trænger I til en storslået oplevelse? Tag med på en af vores foreningsture, selvfølgelig, med fodbold og sport i omdrejningspunktet! Bundesligaen er den bedst besøgte liga i Europa, og når man først har mærket stemningen på f.eks. Signal Iduna Parks ’Die Gelbe Mauer’, så forstår man godt, hvorfor kampene næsten altid er udsolgte!  Vi samarbejder med nogle af Europas bedste billetkontorer og kan derfor tilbyde dig og din forening det allerbedste. Til den skarpeste pris!

Festligt med masser af stemning

Sikkert i Tyskland

Der er ingen grund til at frygte for sikkerheden på de tyske stadions. Selvfølgelig er der politi tilstede, men de mange forskellige fans nøjes med at drille hinanden med sjove sange. Den gode stemning hersker altid, og tiden med slagsmål er stort set forbi. Flere og flere kvindelige tilskuere ses også til kampene syd for grænsen, og hele familier er ofte afsted sammen.

Fodbold i Tyskland er festligt og med masser af stemning, og det er langt fra forbudt at få en øl under kampene! Og oplevelsen med + 50.000 tilskuere er altså noget helt andet end 2.000 en mandag aften til en Superliga-kamp i Danmark.

Til priser alle har råd til

Vi fylder bussen op for jer

Vi vil gerne arrangere billige foreningsture til de tyske stadions og give så mange som muligt en oplevelse for livet. Derfor behøver I heller ikke at kunne fylde en bus helt alene. Det hjælper vi meget gerne med, så prisen kan holdes nede. På den måde har alle råd til at tage med. Bare spørg nogle af vores unge gæster, der har oplevet en kamp i Dortmund, og hør hvordan ordene nærmest ’bobler over’, når de skal fortælle ’mor’ om kampen. Det er sundt for jeres medlemmer at komme afsted, møde medlemmer fra andre foreninger og knytte nye venskaber.

Priser fra DKK 750,- for de yngste medlemmer for bus og billet til kampen.

Overnatning og besøg grænsekiosk

Ture med overnatning

Vi planlægger også foreningsture med overnatning – f.eks. til Hamborg fra DKK 1400,- eller til Berlin & Dortmund fra DKK 1850,- (inkl. hotel m/morgenmad, bus og billet til kampen). Og enhver tur til Tyskland krydres naturligvis med lidt grænsehandel, så du kan få handlet ind til billige priser.

Fælles oplevelser - Styrk sammenholdet

Hjælp jeres medlemmer ud af hængekøjen

Vi har haft mange foreninger afsted, og det er et rigtig godt tilbud til jeres medlemmer med fælles oplevelser. Det er helt sikkert med til at holde på jeres unge spillere! Når man oplever 58.000 i fællessang i Hamborg eller ser Dortmunds sydtribune gå amok med 25.000 stående fans, der hopper i takt til sangene, så bliver smilene hurtigt brede hos alle!

Vi har ligeledes mange frivillige med som ’tak for den gode indsats', de har lagt i de danske foreninger. Uden dem ville meget af foreningslivet gå i stå, og et tilskud til en af vores foreningsture vil ofte være en kæmpe gave. Jeres økonomiansvarlige kan med fordel også overveje at tage sponsorer med på en lille tur.

Vi har allerede kørt med Hurup IF, Mors-Thy Dommerforening, Silkeborg Ungdomssamarbejde og mange, mange flere. Skal din forening være den næste? Ring nu på 21 31 21 31, og hør mere!

NB: Vi har ofte børn med på turene og tør godt vædde på, at de vil sove i deres kamptrøjer 14 dage efter! Sikkerheden er i højsædet på vores ture, så I kan roligt sende jeres børn afsted.

Stemningsbilleder

Foreningsture