Fælles oplevelser - Styrk sammenholdet

Foreningsture

Vi arrangerer gerne en tur for Jeres forening og med Jeres ønsker i højsædet.
Mange bliver overrasket over, hvor billigt vi kan arrangere tur til Tyskland og Bundesliga kampene.
Bundesligaen er den bedst besøgte liga i Europa, og har man først oplevet stemningen på de tyske stadions en gang, så forstår man godt, at kampene er tilløbsstykker, og at næsten alle er udsolgte.

Festligt med masser af stemning

Sikkert i Tyskland

Der er ingen grund til at frygte for sikkerheden på de tyske stadions. Selvfølgelig er der politi tilstede, men hovedindtrykket er, at man mærker den gode stemning, hvor de to holds fans kan nøjes med at drille hinanden med sjove sange. Tiden med slagsmål er stort set forbi.
I øvrigt bliver danskere ofte overrasket over, hvor mange kvindelige tilskuere der er til kampene syd for grænsen, hvor hele familier er afsted sammen.
Fodbold i Tyskland er festligt og med masser af stemning, og det er ikke forbudt at få en øl under kampene i Tyskland. Desuden er der næsten altid udsolgt og oplevelsen med + 50.000 tilskuerer er noget helt andet end 2000 en mandag aften til en Superliga kamp i Danmark.

Til priser alle har råd til

Vi fylder bussen op for jer

I behøver ikke kunne fylde en bus alene – vi hjælper med at få busserne fyldt op, så prisen kan holdes nede, og alle har råd til at tage med.
Formålet er at arrangere billige ture til fodbold i Tyskland – og give så mange som muligt en oplevelse for livet. Bare spørg nogle af vores unge gæster, der har oplevet en kamp i f.eks. Dortmund, og se hvordan ordene ”bobler over” når de skal fortælle mor om kampen.
Det er sundt Jeres medlemmer at komme afsted på ture og møde medlemmer fra andre foreninger.
Gerne så der opstår mange venskaber på tværs af foreninger, byer og landsdele.
F.eks. Oplev Hamborg på hjemmebane med 58.000 tilskuere til Bundes liga kampe.

Priser fra DKK 750,- for de yngste medlemmer for bus og billet til kampen.

Overnatning og besøg grænsekiosk

Ture med overnatning

Vi arrangerer også ture med overnatning – f.eks. Hamborg fra DKK 1400,- | Berlin & Dortmund fra DKK 1850,-
Det er vel og mærke inklusiv hotel m/morgenmad, bus og billet til kampen.
Enhver tur til Tysk fodbold krydres med et besøg i en grænsekiosk, hvor der kan handles ind til billige priser.

Fælles oplevelser - Styrk sammenholdet

Hjælp jeres medlemmer ud af hængekøjen

Vi har haft mange foreninger afsted, og det er et rigtig godt tilbud til Jeres medlemmer med sådanne fælles oplevelser, og er helt sikkert med til at holde på Jeres unge spillere.
Når man oplever 58.000 i fællessang i Hamborg, eller ser Dortmunds sydtribune – med 25.000 stående fans – der hopper i takt til sangene – så bliver smilene brede hos alle, der er afsted.
Vi har også tit gæster, der sendes afsted af Deres forening, som tak for den indsats de frivillige gør i de danske foreninger. Uden dem ville meget af foreningslivet gå i stå.
Ofte kan et tilskud til sådan en tur være en kærkommen gave for Jeres frivillige, og de ansvarlige for økonomien I Jeres klub bør bestemt overveje, hvilke af Jeres sponsorer, der skal med på sådan en tur.
Spørg f.eks. i Hurup IF, Vrå-Børglum, Mors-Thy Dommerforening, Silkeborg Ungdoms samarbejde, Hald Ege, Hammel, Frausing og mange flere, der har været afsted med os.

NB: Vi har meget ofte børn med på turene, og intet er skønnere end at se smilet hos dem, efter at have oplevet en kamp i Tyskland. Jeg tør godt vædde på, at de sover i kamptrøjen de næste 14 dage.

Sikkerheden er i højsædet på vores ture, så I kan roligt sende Jeres børn afsted.