Sportsrejser til Tyskland

Er du til sportsrejser, og interesserer du dig samtidig for fodbold? Så er en sportsrejse med Boldtur.dk måske lige noget for dig. Vi arrangerer fodboldrejser til Tyskland, hvor vi tilbyder turer til en stor del af de tyske fodboldkampe inden for Bundesligaen. Du kan både tage på vores sportsrejser, hvis du er en enkel person eller hvis du er en del af en større gruppe, der ønsker at tage på en sportsrejse sammen.

Se næste kamp og tur her

Vil du høre mere om vores sportsrejser til Tyskland? Kontakt os gerne på telefon +45 30 65 68 03 eller +45 21 31 21 31 allerede i dag.

Vi arrangerer det hele

Hvis du gerne vil på en sportsrejse, hvor alt det praktiske er arrangeret for dig, så er vores sportsrejser helt perfekte til dig. Vi arrangerer alt lige fra bus frem og tilbage, hotel, morgenmad, billetter til fodboldkampene og et stop ved en grænsebutik på hjemvejen. Det er dermed nemt at rejse med Boldtur.dk, og du kan koncentrere dig om at nyde din rejse uden at skulle tænke på alt det praktiske.

Kampe med alle de store hold

Hos Boldtur.dk arrangerer vi sportsrejser til et stor udvalg af fodboldkampe i forskellige byer. Vi tilbyder blandt andet fodboldrejser til Berlin, Köln, Hamborg, Dortmund og Gelsenkirchen. Her finder du kampe fra alle de store hold i Bundesligaen som for eksempel Bayern München, Dortmund, Hertha Berlin, Schalke og mange flere.

Bestil en sportsrejse til Tyskland

Hvis du ønsker at bestille en af vores sportsrejser til Tyskland, kan det skal via vores hjemmeside eller på telefon +45 30 65 68 03 eller +45 21 31 21 31. Vores medarbejdere står klar til at tage imod din henvendelse og besvare eventuelle spørgsmål.