Sportsrejser

Er du til sportsrejser? Interesserer du dig for fodbold og håndbold? Så er en sportsrejse med Boldtour.dk måske lige noget for dig! Vi laver fodboldrejser til en stor del af de tyske Bundesliga-kampe og arrangerer ture til slutrunderne i håndbold, så du kan opleve Mikkel Hansen og co. i hopla. Tag afsted alene eller sammen med kammaraterne – vi garanterer en festlig stemning uanset hvad!

Se næste kampe og ture her

Vil du høre mere om vores sportsrejser? Kontakt os gerne på telefon +45 30 65 68 03 eller +45 21 31 21 31 allerede i dag.

Sportsrejser

Vi arrangerer det hele

Hvis du gerne vil på en sportsrejse, hvor alt det praktiske er klaret for dig, så er vores sportsrejser helt perfekte til dig. Vi planlægger alt lige fra bus frem og tilbage, hotel, morgenmad, billetter til kampene og et stop ved en grænsebutik på hjemvejen (hvis altså turen går til den tyske Bundesliga!). Det er nemt at rejse med Boldtour.dk, og du kan bare læne dig tilbage og koncentrere dig om at nyde rejsen.

Kampe med alle de store hold

Hos Boldtour.dk kan du særligt finde sportsrejser til et stort udvalg af fodboldkampe i forskellige byer. Vi tilbyder fodboldrejser til Berlin, Köln, Hamborg, Dortmund og Gelsenkirchen. Her finder du kampe fra alle de store hold i Bundesligaen som for eksempel Bayern München, Dortmund, Hertha Berlin, Schalke og mange flere.

Bestil en sportsrejse

Hvis du ønsker at bestille en af vores sportsrejser, kan det ske via vores hjemmeside eller på telefon +45 30 65 68 03 eller +45 21 31 21 31. Vores medarbejdere står klar til at tage imod din henvendelse og besvare eventuelle spørgsmål.

Sportsrejser